Velkommen til vår meny! Klikk deg inn på de ulike matrettene for å se mer!
Mezes - Kalde forretter
-
1. Humus
Purrè av kikerter blandet med tahini, hvitløk og sitron.
ALLERGI: Ingen
-
2. Haydari
Fin blanding av yoghurt, hvitløk, agurk og frisk dill.
ALLERGI: M
-
3. Yaprak Sarma
Vinblader fylt med ris og aromatiske urter
ALLERGI: Ingen
-
4. Aubergine salat
Fin blanding av fersk spinat, friterte gulrøtter med yoghurt og hvitløk.
ALLERGI: M
-
5. Acili Ezme
Blanding av finhakket tomater, løk, persille med chilisaus.
ALLERGI: Ingen
-
6. Saksuka
Ovnsstekt aubergine, squash, champignon, tomat, hvitløk og tomat saus.
ALLERGI: Ingen
-
7. Karisik Meze Tabagi (2 PERS.)
Blanding av 4 forskjellige kalde meze (nr.2, 4, 5, 6)
ALLERGI: M
Varme Mezes - Varme forretter
-
8. Karisik Meze Tabagi (2 PERS)
Blanding av 4 forskjellige kalde og 4 forskjellige varme.
ALLERGI: Hv, M
-
9. Humus Kavurma
Purrè av kikerter med tahini, hvitløk og sitron. Toppes med biff med stekte grønnsaker.
ALLERGI: Ingen
-
-
11. Sucuk BBQ
Grillet tyrkisk pølse.
ALLERGI: Ingen
-
12. Falafel
Stekte vegetariske boller laget av krydrede favabønner og kikerter.
ALLERGI: Hv
-
13. Sigara Boregi
Filodeig fylt med fetaost og urter.
ALLERGI: Hv, M
-
14. Gambas
Blanding av 4 forskjellige varme meze (nr: 10, 11, 12, 13)
ALLERGI: Hv, M
Salater
Vegetarisk
-
18. Mousakka
En gratinert matrett som stammer fra det Ottomanske Riket som inneholder aubergine, squash, gulrøtter, paprika og tomater i en bechamelsaus. Serveres med frisk salat og ris/bulgur
ALLERGI: M
-
19. Vegetar kebab (Vegan)
Blanding av aubergine, paprika, champignon, tomat og squash i en spesiell saus kombinert med smør og tomater i en leirgryte. Serveres med ris/bulgur.
ALLERGI: M
-
20. Vegetar Meze
BLANDING AV 5 FORSKJELLIGE KALDE OG 3 FORSKJELLIGE VARME RETTER (2,3,4,5,6,10,12,13). ALLERGI: HV, M
-
21. Penne vegetar (Vegan)
Penne med forskjellige grønnsaker (Paprika, tomat, løk, hvitløk) Allergener: Hvetemel
-
55. Falafel dream
Falafel som toppes med yoghurt, hjemmelaget tomatsaus, smørblanding, salat og bulgur Allergener: Hvetemel, melk
Pasta
-
21. Penne Vegetar
Penne med forskjellige grønnsaker (paprika, tomat, løk, hvitløk)
ALLERGI: Hv (VEGAN)
-
22. Penne med kylling
Penne med kylling og hvitløk, champignon og krem saus. Parmesan på toppen.
ALLERGI: M, Hv
Barnemeny
Tradisjonell Tyrkisk fra BBQ-grillen
-
27. Kuzu sis
Marinerte kuber av grillet lam på spyd. Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget saus.
ALLERGI: Ingen
-
28. Tavuk sis
Grillet marinert kyllingfilet på spyd. Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget saus.
ALLERGI: Ingen
-
29. Tavuk kulbasti
Spesiell forberedt og marinert grillet kyllingfilet. Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget champignon creme saus.
-
30. Shaslik
Grillet entrecote på spyd servert med grillet tomat, paprika, løk, stekte grønnsaker, og champignon cremsaus.
ALLERGI: Ingen
-
31. Pirzola
Grillet lammekoteletter. Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget saus.
ALLERGI: Ingen
-
32. Adana
Spesielt marinert kjøttdeig med orientalsk krydder på spyd. Serveres med frisk salat og hjemmelaget saus.
ALLERGI: Ingen
-
33. Køfte
Spesielt marinert kjøttdeig med orientalsk kryddert på spyd. Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget saus,
ALLERGI: Ingen
-
34. Mix grill
En spennende blanding av varierende grill mikser av kyllingspyd, lammekotelett, lammespyd og køfte. Serveres med stekte grønnsaker og hjemmelaget saus.
ALLERGI: Ingen
-
66. Indrefilet av okse
Med stekte grønnsaker, løk, peppersaus, chili og båtpoteter (Allergener: Ingen)
Alle rettene serveres med nybakt brød, bulgur/ris/Allergi: Hv
Husets spesialiteter
-
35. Osmanish (biff) / Anatolia (kylling)
En herlig biffgryterett fra det Ottomanske Riket. Spesielt forberedt biffkjøtt / biff og kylling som stekes med forskjellige grønnsaker og hjemmelaget tomatsaus. Serveres i en leirgryte. Toppes med ost og serveres med ris/bulgur og salat.
ALLERGI: M
-
36. Kuzu Incik
Langtidsstekt og braisert lammeskank. Serveres med stekte grønnsaker, poteter og ris/bulgur.
ALLERGI: Ingen
-
37. Saç Kavurma (lam) / Tavuk sote (kylling)
Lammekjøtt med grønnsaker som wokkes på en Tyrkisk måte. Retten serveres i et spesielt flamberings fat og serveres med ris/bulgur.
ALLERGI: Ingen
-
38. Beyti
Spesielt forberedt og marinert kjøttdeig på spyd, rullet i fersk lavash brød. Toppes med yoghurt og en hjemmelaget smørblanding. Serveres med frisk salat og ris/bulgur.
ALLERGI: Hv, M, E
-
39. Bonfile Dolma
Indrefilet av okse fylt med mozzarella og grønnsaker. Serveres med en champignon saus, stekte grønnsaker, potet pure og ris.
ALLERGI: M
-
Dagens retter
Dagens rett (hovedrett) 249,- Dagens 2-retters: 349,- Dagens 3-retters: 449,-
Sjømat
-
40. Salmon Spesial
Stekt laks i en fløte & hvitvinssaus med spinat, løk og parmesan. Serveres med stekte grønnsaker og potet pure.
ALLERGI: M, F
-
41. Scampi Gryte
Spesielt forberedt scampi stekes med forskjellige grønnsaker og hjemmelaget tomatsaus. Serveres i en leirgryte med ris/bulgur.
ALLERGI: M, S
Spesielle grillpakker
-
42. Meny Alaturca (Pris per pers., minst 2 bestillinger)
- 4 forskjellige kalde forretter
- 4 forskjellige varme forretter
- 4 forskjellige grullretter (Tyrkiske kjøttkaker, entrecote spyd, kylling spyd og lammekoteletter)
-
43. Meny Alanya (Pris per pers., minst 2 bestillinger)
- 4 forskjellige kalde forretter
- 4 forskjellige varme forretter
- 4 forskjellige grillretter (Tyrkiske kjøttkaker, entrecote spyd, kylling spyd og lammekoteletter)
- Baklava og is til dessert
-
44. Divan Spesiell (Pris per pers., minst 2 bestillinger)
- Ett glass velkomstdrink til hver
- 4 forskjellige kalde forretter
- 5 forskjellige varme forretter
- 6 forskjellige grillretter (Adana, kylling spyd, entrecote spyd, kjøttkaker, lam spyd og lammekoteletter)
- Valgfritt dessert med kaffe/te