Nyhet hos Divan Restaurant!

Nå kan du se meny og bestille rett fra bordet når du er i restauranten! Via den lokale leverandøren Tidbit, har Divan fått både meny og bestilling rett på nett! Trykk på linken under for å se meny og bestille. Du kan selvsagt også bruke den samme linken til å bestille takeaway fra vår restaurant. Vel bekomne.

Takeaway, Gavekort, Selskap

Lyst til å nyte vår tyrkisk mat hjemme? Vår Restaurant tilbyr både Takeaway og Gavekort for deg å kjøpe.

Husk at vi tilbyr takeaway på alle våre retter. Besøk vår restaurant i Fredrikstad og bestill Takeaway eller kjøp gavekort! Med Takeaway får du 10% rabatt.

Selskap

Våre store lokaler egner seg svært godt til både små intime fester til store bryllupsfester, kick off, arrangementer m.m

gavekort-divan-restaurant-fredrikstad
IMG-20200817-WA0022
Vår Historie

Velkommen til Divan restaurant i Fredrikstad! Stedet du kan spise autentisk tyrkisk mat. Hver rett er tilberedt med ferske ingredienser og er håndlaget med forsiktighet.

Divan restaurant – et tyrkisk konsept med tradisjonell mat tilbredt på et ekte tyrkisk kjøkken. Det tyrkiske kjøkken er rangert som et av de tredje beste i verden, og har sine spor fra det ottomanske riket.

Vårt mål er å skape et familievennlig og funksjonelt miljø som serverer sunne og deilige måltider av kvalitet til overkommelige priser.

Velkommen til en eksotisk matopplevelse i våre moderne lokaler i Storgata 3.

Smak våre
Deilige Menyer
Kadir

Kadir

Head Chef
Kjøkkensjef Kadir ønsker deg hjertelig velkommen til oss i Divan Restaurant Fredrikstad. Jeg er en kokk med 34 år erfaring. Kom til Norge 1990 og drevet eget Tyrkisk og Italiensk Restaurant i Oslo. I 2007 dro jeg tilbake til Tyrkia for å jobbet på et hotell som heter Venezia hotell. Der jobbet jeg som kjøkkensjef assistent. I 2017 kom jeg tilbake til Fredrikstad og jobber nå på Divan Restaurant. Det som gjør meg mest glad er å se fornøyde gjester som liker maten jeg lager.
Reservasjoner

Byens eneste ekte trykiske mat! Du finner oss i hjertet av Fredrikstad

 

Kom og nyt våre uforglemmelig gode retter