emblem

OM OSS

Autentisk Tyrkisk Mat

Vår spesialitet er autentisk tyrkisk mat. Hver rett er tilberedt med ferske ingredienser og er håndlaget med forsiktighet. Når du er på jakt etter noe annerledes og deilig, så kom å besøk Divan Restaurant Fredrikstad.
Autentisk Tyrkisk Mat

Etablering

Divan restaurant – et tyrkisk konsept med tradisjonell mat tilbredt på et ekte tyrkisk kjøkken. Det tyrkiske kjøkken er rangert som et av de tredje beste i verden, og har sine spor fra det ottomanske riket. Langsomtkokende gryterretter, grillet kjøtt på spidd, bulgur, grillede grønnsaker og velsmakende nybakt lavesh brød er noe av det du finner på Divans meny. Vårt mål er å skape et familievennlig og funksjonelt miljø som serverer sunne og deilige måltider av kvalitet til overkommelige priser. Våre lokaler passer utmerket for bursdager, utdrikningsslag, julebord m.m for en orientalsk helaften, litt utenom det vanlige. Velkommen til en eksotisk matopplevelse i våre moderne lokaler i Storgata 3.
Etablering

PRIVAT SELSKAP

Våre store lokaler egner seg svært godt til både små intime fester til store bryllupsfester, kick off, arrangementer m.m.
PRIVAT SELSKAP
TRIPADVISOR ANMELDELSER

VÅRT TEAM

Bawer Batur

Bawer Batur

Restaurantsjef
33 år, bor i Fredrikstad! Etter flere år i restaurant/bar bransjen bestemte meg å åpne eget sted. Tanken var å få den beste Tyrkiske restauranten i byen! I 2016 tok jeg over Divan restaurant og siden den tid med mye hard arbeid og vilje har jeg fått til å bli blant en av de beste restaurantene i Fredrikstad. For meg er det kvalitet og service er en viktig del av jobben. Jeg vil at gjestene skal få den beste opplevelsen både med mat og atmosfære